Doelstelling

De stichting “Kunstkring Noordwest-Veluwe” heeft als doelstelling kunst voor een breed publiek meer toegankelijk te maken door kunstenaars uit de regio een podium te bieden waarop zij hun kunst aan iedereen kunnen laten zien. Ook voor amateur-kunstenaars, die al jaren bezig zijn met het uitvoeren van beeldende kunst, is dit een mooie opstap.

Het bestuur organiseert elk jaar de Kunstroute op de Noordwest-Veluwe. Heel veel enthousiaste kunstenaars uit de verschillende dorpen en steden op de Noordwest-Veluwe exposeren hun kunstwerken. 

U kunt in deze weekenden op een gezellige, informele manier kennis maken met de kunstenaars die exposeren. U bent van harte welkom in de ateliers om te zien hoe een kunstwerk tot stand komt. De kunstenaars kunnen uitleg geven over de technieken en materialen die worden gebruikt en zij vertellen graag meer over het verhaal achter hun kunstwerk. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de verschillende disciplines, technieken en van zeer uiteenlopende opvattingen en manieren van werken. Naast het bekijken van de kunstwerken is het ook mogelijk een kunstwerk te kopen of een opdracht te plaatsen.

Meer weten?

Neem contact met ons door een mail te sturen naar voorzitter@kunstroute-noordwest-veluwe.nl

Bellen mag ook => 0619 935 877 (Teunie Bastiaan – Voorzitter)