Wil je in 2022 deelnemen aan de kunstroute Noordwest Veluwe?

Meld je dan aan!.Je kunt tot en met maandag 28 februari 2022 aanmelden.

Houdt er rekening mee, dan je geballoteerd moet worden. De ballotage vindt plaats in maart en april (we nemen daarvoor contact met jou op).

    Inschrijfgeld

  • Kunstenaars: €100,–
  • Galeries: € 150,–
  • Galeries die onderdeel zijn van een instelling: € 100,–

Je  dient het inschrijfgeld voor 28 februari 2022 over te maken op

rekeningnummer NL81 RABO 0359 4114 36t.n.v. Stichting Kunstkring Noordwest Veluweo.v.v. aanmelden kunstroute 2022 met jouw volledige naam

Download voorwaarden

Let op!

Als je nieuw bent of als het langer dan 3 jaar geleden is dat je hebt meegedaan, krijg je na de betaling bericht over de datum van ballotage.

Ballotage

Als nieuw aangemelde kunstenaar of galerie word je geballoteerd door een commissie die uit ervaren kunstenaars, kunstdocenten of kunstkenners bestaat. Als kunstenaar of galerie dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden.

Als je bent aangemeld en betaald hebt om deel te nemen aan de Kunstroute 2022, ontvang je zo spoedig mogelijk na 5 maart 2022 bericht over datum en tijdstip van de ballotage.

De ballotage vindt plaats in jouw eigen atelier. Kunstenaars die zich na een onderbreking van drie jaar opnieuw aanmelden worden ook weer geballoteerd.

Tijdens de Kunstroute wordt steekproefsgewijs een bezoek gebracht aan deelnemers om de continuïteit van de kwaliteit te waarborgen.