​​​​Deelname kunstroute

Wil je in 2021 deelnemen aan de kunstroute Noordwest-Veluwe?

Meld je dan aan!.
Je kunt tot en met zondag 6 juni 2021 aanmelden.

Houdt er rekening mee, dan je geballoteerd moet worden. De ballotage vindt plaats op 9 of 10 juni (we nemen daarvoor contact met jou op).

    Inschrijfgeld

  • Kunstenaars: €100,–
  • Galeries: € 150,–
  • Galeries die onderdeel zijn van een instelling: € 100,–

Je  dient het inschrijfgeld voor 17 juni 2021 over te maken op

rekeningnummer NL81 RABO 0359 4114 36
t.n.v. Stichting Kunstkring Noordwest-Veluwe
o.v.v. aanmelden kunstroute 2021 met jouw naam

Download voorwaarden

Let op!

Als je nieuw bent of als het langer dan 3 jaar geleden is dat je hebt meegedaan, krijg je na de betaling bericht over de datum van ballotage.

Ballotage

Als nieuw aangemelde kunstenaar of galerie word je geballoteerd door een commissie die uit ervaren kunstenaars, kunstdocenten of kunstkenners bestaat. Als kunstenaar of galerie dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden.

Als je bent aangemeld en betaald hebt om deel te nemen aan de Kunstroute 2021, ontvang je zo spoedig mogelijk na 1 november 2020 bericht over datum en tijdstip van de ballotage.

De ballotage vindt plaats in jouw eigen atelier. Kunstenaars die zich na een onderbreking van drie jaar opnieuw aanmelden worden ook weer geballoteerd.

Tijdens de Kunstroute wordt steekproefsgewijs een bezoek gebracht aan deelnemers om de continuïteit van de kwaliteit te waarborgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Privacy beleid